Om Party Dance

Party Dance er født i 2003 og avlet af Christian Kjær som stadig ejer ham.

Far til Party Dance er Cajus (Coronado/Lagano) som vandt bronze ved UVM i Zangersheide 2000 som 6-års, og senere har vundet international Grand Prix under Søren Knudsen.

White Dance (Godehard/Antrieb) er mor til Party Dance. Også hun har en succesfuld sportskarriere bag sig. Hun blev blandt andet Danmarks mester for Young Riders med Linnea Ericsson-Carey i sadlen i 1998.

Præmiehingst

Party Dance blev tildelt 1-årig bedækningstilladelse – og var udtaget som præmiehingst – i Dansk Varmblod i 2008 på baggrund af sin sejr ved unghestechampionatet under Herning Hingstekåring samme år.

Samme år blev han placeret som nr. 2 i Dansk Rideforbunds Championatsfinale i 2008 for 5-års med 8,93 point.

I 2010 fik Party Dance sin endelige kåring og får tildelt opdrættermedalje i sølv.

Championatsvinder

Som 6-års vandt han Dansk Rideforbunds Championatsfinale i 2009 for 6 års med 9,03 point. Samme år deltog han ved UVM for ungheste i Zangersheide og var kun et enkelt nedslag fra at komme i finalen.

Uddannelse

Han er uddannet af Camilla og Peter Enemark og med Camilla havde han også sin internationale debut og som kun 8-årig gik han de 5* CSIO stævner i Dublin og Hickstead som Camilla´s 2. hest da Danmark var en del af Super League.

Party Dance og Camilla Enemark
foto: Ridehesten


Linnea Ericsson-Carey overtog Party Dance, da Camilla desværre gik bort, og red ham i perioden 2013 – 2014.

Linnea beskriver ham således: “Han var en utrolig nem hingst at konkurrere med, han ville altid gøre sit bedste så en weekend med ham indbragte altid rosetter. Hjemme kunne han være meget afslappet men på konkurrencebanen var han i sit rette element.”

Linnea og Party Dance opnåede på kun to år en imponerende resultatliste – kun afbrudt af en kort barselperiode – hvor Linneas mand Shane Carey tog over med lige så gode resultater.

Nr. 3 CSIO3* – Grand Prix i Sportsrideklubben (DEN) 2013

Nr. 2 CSI2* – Grand Prix Odense (DEN) 2013

Nr. 6. DM i 2013 – Absolute Horses (DEN) Se video HER

Nr. 3 i CSI2* Grand Prix – Zeltweg (A) 2013

Nr. 2 i Grand Prix – Herning 2014 (Shane Carey)

Nr. 2 CSI2* – Grand Prix – Herlufmagle (DEN) 2014

UVM i Zangersheide

I 2014 deltog Play Girl (Party Dance/Calato) i UVM i Zangersheide og blev nr. 5 i finalen efter en fantastisk præstation med 3 nulrunder over 3 dage.

Scandinavian Open

Under Falsterbo Horse Show afholdes hvert år det traditionsrige championat for 5 og 6-års heste – Scandinavian Open. I 2014 havde Party Dance stor succes i 5-års klassen med ikke mindre end 4 finalister ud af 25 mulige.

Igen i 2015 havde Party Dance fire afkom kvalificeret til finalen. 3 6-års heste og 1 5-års.

På grund af disse fremragende resultater i 2015 brød han under Cardento og Hip Hop´s dominans som modtager af Folksams Store Hingstpris – den mest succesfulde avlshingst – under Falsterbo Horse show på springsiden.

Holsteins Matina (Party Dance/Charmeur) vandt som 7-års i 2016 Scandinavian Open! Redet af Alexander Zetterman var hun blevet nr. 5 som 5-års, nr. 3 som 6-års for altså at sejre som 7 -års!

Udstationeret i Sverige

Party Dance er i 2019 blevet kåret i Svensk Varmblod og er udstationeret hos St. Olof Hingststation i Sverige hvorfra der kan bestilles sæd.

Party Dance er ikke WFFS bærer.

Se kontaktoplysninger HER


Afstamning