Succesfulde afkom

Party Dance laver sine afkom utrolig forsigtige og smarte på springene. Han giver sit fantastiske temperament, sin ridelighed og kapacitet videre til næste generation.

På trods af, at Party Dance hovedsagelig har været dedikeret til sporten og derfor ikke har voldsomt mange afkom har han bemærkelsesværdigt mange succesfulde afkom.

I 2015 brød han under Falsterbo Horse Show Cardento og Hip Hop´s dominans som modtager af Folksams Store Hingstpris på springsiden. Dette år havde han – ligesom året før – 4 afkom i finalerne i Scandinavian Open.


Afkom efter Party Dance


Holsteins Matina RDH


Holsteins Matina RDH

Født 2009, mf. Charmeur, opdrættet og ejet af Familen Holstein. Holsteins Matina opnåede som 3-års til sadelkåringen 9,5 i kapacitet.

Som 5-års deltog hun i Falsterbo’s Scandinavian Open med Alexander Zetterman og opnåede en 5. plads og samme år deltog de ved UVM i Zangersheide. Som 6-års avancerede de til en 3. plads Scandinavian Open og som 7-års gik de helt til top og sejrede i finalen 2016.

Alexander Zetterman fortsatte hoppens internationale uddannelse indtil hun i slutningen af 2017 blev overtaget af en anden svensk rytter – Karin Martinsen. Den nye ekvipage fandt hurtigt sammen og vandt i december 2018 en 150 finaleklasse ved CSI3* Spangenberg (GER). Også i juni vandt de CSI2* 1.45 cm Grand Prix kvalifikation til stævnet i Kronenberg i Holland. 

I august vandt de CSI3* Grand Prix 150 cm hos Absolute Horses (DEN).

I april 2019 har den belgiske landsholdsrytter Niels Bruynseels overtaget Holsteins Matina. I Niels Bruynseels og Martinas kun 5. klasse sammen, i maj 2019, resulterede i en sejr i Grand Prix klassen til det 2-stjernede internationale stævne i Bonheiden.

Se videoen af Holsteins Matina fra Spangenberg HERPlay Girl


Play Girl

Født 2009, mf. Calato, opdrættet af Stald Kristo.

Vandt sammen med Anica Kristoffersen som 4 års finalen i Unghestechampionatet under Hingstekåringen i Herning med hele 9,5 i kapacitet. (I godt selskab med 3 andre Party Dance afkom nr. 3 – Lillevangs Mr. Swing King, nr. 4. Pegasus og nr. 11. Holsteins Matina)

I 2014 deltager hun ved UVM i Zangersheide og bliver nr. 5 i finalen efter en fantastisk præstation med 3 nulrunder over 3 dage. Også som 6-års deltager hun ved UVM og kvalificerer sig til finalen.

Som 6 års kvalificeret til finalen i Scandinavian Open og 2. i Dansk Ride Forbunds Unghestechampionat. Se finalerunden fra Unghestechampionatet HER.

Anica og Play Girl fortsætter ligeså succesfuldt ud af unghesteårene med rigtig mange sejre og placeringer i op til 140 klasser.
Liberty Dance DHLiberty Dance DH

Født 2009, mf. Chablis, opdrættet af Christian Kjær.

Liberty Dance redet af Mille Bisgaard er endnu et medlem af Party Dances succesfulde 2009 årgang. Hun har dog fået føl og da hun startede Scandinavian Open var det derfor som 6-års men i 5-års klassen. Hun blev kvalificeret til- og placeret i finalen!

I 2019 opnåede Mille og Liberty Dance en flot 3. plads i 140 finalen ved DWB Herning Hingstekåring CSI2* efter et fantastisk stævne med ialt 3 topplaceringer.

Se video af Liberty Dance HER


Pegasus

Pegasus

Født 2009, mf. Andiamo, opdrættet af Lene Jacobsen, Herlufmagle.Kristin Skjoldshøj red Pegasus fra han var 4 til han var 6. De vandt kvalifikationen til egnethedstesten med landets højeste karakterer – blandt andet med et flot 9 tal i ridelighed, og de blev nr. 5 i finalen i Herning.

Deltog i 2014 som 5 års ved UVM i Zangersheide med en flot 0 runde i 1. kvalifikation og ærgerlige 4 fejl i 2. kvalifikation. Samme år blev de nummer 6 i 5-års finalen i Scandinavian Open.

Pegasus blev igen som 6-års kvalificeret til Scandinavian Open – denne gang med Linnea Ericsson-Carey. Det blev til endnu en top 10 placering – en 9. plads.

Også som 6-års og med Linnea i sadlen vandt han finalen i Dansk Ride Forbunds Unghestechampionat- foran et andet Party Dance afkom – nemlig Play Girl. Se Pegasus´omspringning HER.

Solgt til USA.


Beyond Fellow Dancing K

Født 2011, mf. Ulrich Z, opdrættet af Linda Neuman og Frank Torndyb. Uddannet af Sandra Enemark og solgt til Dubai hvor hun nu rides af Tina Lund med flere placeringer i CSI2* 140 og 145 klasser.

 Som 4-års blev hun nr. 7 i finalen Dansk Ride Forbunds Springchampionat og deltog ved finalen i egnethedstesten under hingstekåringen i Herning.

 Som 5-års vandt hun Sportsrideklubbens kvalifikation til DRF Championatet og blev i den endelige finale lige uden for placering. Samme år var hun reserve til UVM i Zangersheide.

I februar 2020 vinder Tina Lund og Beyond Fellow Dancing K 1.45 Grand Prix i Dubai.

Se video af Beyond Fellow Dancing K og Tina Lund HER.


P Diddy

Født 2015, mf. Jackson, opdrættet af Aino Moos Horses

Kvalificerede sig som 4 års til finalen i Dansk Varmblods Egnethedstest med landets højeste score. Redet af Pernille Tribler vandt P Diddy kvalifikationen i Billund med karakterene 8-9-8,5-8,5.


Mr. Swing King

Født 2009, mf. Kilian opdrættet af Stald Lillevang v/Poul Erik og Jytte Simonsen. Bedste springhingsteføl i Region 2 og udtaget til Eliteskuet. Opnåede ved Egnethedstesten i 2013 blandt andet 9,5 i ridelighed og blev udtaget til Dansk Ride Forbunds Unghestechampionatet i 2014 med 9 i ridelighed.


Parida-A Basic Possession K BRDH

Født 2009, mf. Cornetto, opdrættet af Linda Neumann og Frank Torndyb.Blev tildelt bronzemedalje i 2012 med et 9-tal i helhed og følgende bemærkning: “Passende ædel, lidt sluttet hoppe med godt kønspræg. Velbalanceret galop. Særdeles god springning.”

Parida-A Basic Possession K er mor til One 4 Camilla K RDH (født 2013, f. Regino Adelheid) der pt. går 125 cm klasser.


Nova Prydsholm SRDH

Født 2009, mf. Quattro B, opdrættet af Per Andersen. Tildelt sølvmedalje ved Eliteskuet i 2012 med et 9 tal i helhed og følgende kommentar: “Højtstillet, feminin og vellinieret hoppe med effektiv springgalop. Springer med særdeles god teknik og stor kapacitet.”

Nova er mor til Littlemill Prydsholm (f. Lagavulin) som var udtaget til Hingstekåring i 2017 hvor han blev udtaget til afprøvning som præmiehingst med blandt andet et 9 tal i kapacitet.


Syvhøjegårds Long Legs

Født 2016, mf. Favorit Ask, opdrætter Niels Osterland. Udtaget til hingstekåringen i Herning 2019 og på den efterfølgende auktion solgt til en belgisk landsholdsrytter.


Parees Horsenæs

Født 2009, mf. Carano, opdrættet af Birgitte Carlsen, Frederiksværk. Deltog som 5 års ved finalen i Dansk Ride Forbunds Championatsfinale efter blandt andet en 2. plads i kvalifikationen i Suså. Opnåede mange sejre og placeringer i op til 140 cm klasser med Christina Fobian.

Solgt til USA.


Second 8 K

Født 2011, mf. Calimero opdrættet af Linda Neuman og Frank Torndyb. Deltog som 4 års ved finalen i egnethedstesten under hingstekåringen i Herning og springer nu internationale 135 cm klasser.


Pretty Pi´que de Luxe

Født 2016, mf. Come Back II, opdrætter Elmo og Andersen. Ærespræmie ved Eliteskuet i 2016 med kommentaren: “Ædelt, højtstillet, feminint og harmonisk føl. Velbalanceret galop med god energi. Tildelt ærespræmie.”

Årets 2-års springhoppe ved eliteskuet i 2018 og tildelt ærespræmie.


Pingus

Født 2016, mf. Diamant, opdrætter Anette og Christian Gjørup. Udtaget til hingstekåringen i Herning 2019.


Pétrus

Født 2018, mf. Diamant, opdrætter Anette og Christian Gjørup.Udtaget til Eliteskuet 2018 og opnåede følgende flotte kommentar: “Maskulint, storrammet og muskuløst føl. Særdeles god type. Velbalanceret og energi galop.”


Prostitute Girl DM RDH

Født 2009, mf. Royal Mi Lord Sønderskov, opdrættet af Djarling og Madsen. Springer pt. 120 cm klasser.

Prostitute Girl er kåret i DH og er mor til Usher (født 2013, f. Untouchable) der som 4 års deltog ved finalen i Dansk Ride Forbund Championat.


Naughty Party Girl M

Født 2009, mf. Cor de la Bryére, opdrættet af Henrik Maarlev. Springer pt. op til 120 cm klasser.


Cocktail Party TM

Født 2009, mf. Landfriese, opdrættet af Stald MILA i Karslunde. Konkurrerer på distriktsplan.


Price Dance

Født 2009, mf. Cantus, opdrættet af Christian Kjær. Konkurrerer på distriktsplan.


No Party No Fun

Født 2009, mor: Cornahavla Lass, mf. ukendt, opdrættet af Camilla Moos Enemark. Konkurrerer på distriktsplan.


Party Dream EW

Født 2009, mf. Coronado, opdrættet af stutteri Edelweis i Lundby. Går pt. 120 cm klasser.


Party Time

Født 2011, mf. Animo, opdrættet af Martine Sandberg. Konkurrerer på distriktsplan.


Sweet Spot

Født 2011, mf. Loran, opdrætter Malene og W. Jamie Foyers. Springer pt. 110 klasser, går LA dressur og starter sværhedsgrad 4 i military.


La Diva

Født 2012, mf. Limbus, opdrætter Helena og Ann Graungaard. Springer pt. 115 cm og går CNC1* sværhedsgrad 4 i military.


Engerupgaards Precocious

Født 2012, mf. Coronado, opdrætter Lotte Holm, Engerupgaard. Konkurrerer på distriktsplan.


Baby Woodrose

Født 2012, mf. Libero H, opdrætter Fam Camitz. Går pt. 120 cm klasser.


4 Ever Smilla

Født 2012, mf. Bøgegårdens Quattro opdrætter Thomas Linding. Konkurrerer på distriktsplan.